Wat is het Examen

0 Comments

auto examen

Begin met te leren wat het examen inhoudt, wat bedoeld wordt met ‘slaagcijfer’, wat een slaagcijfer is en wat een indicator is om aan te geven of u geslaagd of gezakt bent. In de theorie zijn ook veel vragen opgenomen om uw bekwaamheid te testen. Het is van vitaal belang dat je in de gaten houdt wat er op de weg gebeurt. Het theorie-examen bevat speciale voorwaarden voor wegen met verborgen gevaren, controlezones en zones met een risicovolle remafstand. Het theoriegedeelte bevat 50 vragen. Het eigenlijke examen zal ongeveer 28 vragen bevatten en 13 van gevaarperceptie.

Over het theorie-examen Je zult 2 tot 3 trainingsdagen moeten kiezen. Op deze dagen kun je terecht bij je rijschool of bij je rijinstructeur. Je krijgt één dag persoonlijk contact met je instructeur. Je rijinstructeur zal je vorderingen in de gaten houden. Je kunt slagen als je op het examen de vereiste norm haalt en hij je goed heeft zien presteren op het examen. Geslaagden hebben de neiging hetzelfde te zijn voor examinandi, aangezien zij dezelfde mate van bekwaamheid hebben. Of een kandidaat een goede of slechte geschiedenis met rijden heeft, maakt niet uit, omdat alle validators van de rij-status moeten slagen en Rijbewijs halen.

Als uw vader politieagent is in een ander land, moet u de reclamesticker “Citizenische Motoren Werke – Duitse lichtgewicht WeiseRunner” (Euro) dragen. U mag ook in een auto rijden waarop deze sticker niet is aangebracht. Een rijschool kan u helpen als u als inwoner van het buitenland rijlessen wilt nemen. Je kunt leren in een veilige, overzichtelijke omgeving, zonder de druk van andere passagiers. De lesauto is het belangrijkste aspect. Je moet leren hoe je de auto goed kunt besturen. Nadat je de auto hebt bestuurd, moet je een foutloos theorie-examen afleggen. Een voldoende betekent dat je mag gaan rijden. Je moet slagen voor het theorie-examen voordat je je kunt aanmelden voor het praktijkexamen. Een theoriebeoordeling geeft je een duidelijk beeld of je klaar bent om te rijden en of je met de auto overweg kunt. Het assessment duurt ongeveer twintig minuten.

Je moet aan de rijschool laten zien of je veilig kunt rijden en of je alle verkeersregels kent. De opleiding wordt geholpen door de nationale Stichting Verkeersveiligheid. Je leert veel belangrijke verkeersregels. Tijdens de eerste les kun je veel vragen stellen. U krijgt alle informatie die nodig is om correct te rijden. Het gaat om visuele controle, verkeersborden controleren, snelheidscontrole, actuele verkeersborden, veilige afstand om te passeren, stoppen, waarschuwingsborden, verkeerslichten en markeringen, keren en nog veel meer.

Deel twee is van toepassing op de hand met de auto. Hier is een lijst van de onderwerpen: gebruik van spiegels, signalen, armen in het verkeer, achter- en voorlichten, koplampen, nummerplaat, achteruit rijdende auto, wisselen van rijstrook, inhalen, verkeersborden en snelheidsbeperkingsborden. leren parkeren, schakelen, eerste hulp, second opinion, verkeersborden, accu’s, benzine, revolutionaire airbags, kindersloten, kreukelzones, veiligheidsgordels, e.t.c.

Deel drie gaat over ‘s nachts rijden. Deze les omvat het verkennen van de volledige fysieke mogelijkheden van de persoon en omvat nachtelijke navigatie, waarneming van licht en waarschuwt voor problemen tijdens het rijden.

Deel vier gaat over speciale rijomstandigheden. Deze les omvat GST, overheidsrichtlijnen voor vervoer, tweebaanswegen, geleidingsborden, gekleurde symbolen, borden en rijstrookmarkering.

Deel vijf gaat over het voorkomen van ongevallen. Deze les omvat veilig rijden, het vermijden van de meest risicovolle situaties, het testen van uw rijvaardigheid en het gebruik van de versnellingscontrole van het voertuig.

De oefenexamens geven u ook de kans om plezier te maken. Dit omvat waarneming van verkeersborden, snelheidscontrole, rijden in fluiten en gedurende de test.

Leave a Reply

Your email address will not be published.