Motor theorie Tips

0 Comments

motor theorie oefenen

Voor degenen onder u die voor het eerst deelnemen aan het CBR, zorg ervoor dat u bekend bent met de deontologische code van het CBR voordat u deelneemt aan uw praktijkexamen. Veel rijdeskundigen, CBR-vrijwilligers en online gasten hebben zo hun eigen ideeën over wat je kunt verwachten tijdens de CBR- of P/P-toets. Deze ideeën kunnen je helpen je voor te bereiden op de grote dag.

Uw perspectief herzien – De meest voorkomende kritiek op de CBR-vrijwilligers en opvoeders is dat ze te ver gaan in hun herziening en naar hotels, restaurants en toeristische attracties gaan. Dit wordt vaak gezien als extreem onbeleefd en is de belangrijkste reden waarom je tijdens je examen ook opmerkingen zult horen over het bezoeken van attracties en restaurants.

De meeste mensen zijn het erover eens dat je je op je CBR- en P/P-gesprekken pas echt kunt voorbereiden in een hotel of op een locatie naar keuze. Er zijn tijden dat we weg moeten uit deze krappe hotelkamers en hoewel de wegen in goede staat zijn, weten we allemaal dat snel rijden de veiligste manier is om te gaan. Sommige mensen moeten echter naar hun favoriete locatie reizen, zelfs bij slecht weer. Dit brengt soms zijn eigen uitdagingen met zich mee.

Sommige mensen vinden dat hun favoriete locatie eigenlijk de school of de bibliotheek is. Veel mensen kiezen ervoor om het e-mailadres van de school te krijgen, omdat de charters vaak beperkte ruimte hebben voor studenten. Ook al ga je misschien naar dezelfde school als anderen, je kunt leden van de schoolfaculteit tegenkomen die van gedachten zijn veranderd en besluiten te blijven en de studenten en het personeel te helpen. Ze kunnen gewoon verschillende favoriete dingen hebben om te doen die in strijd zijn met wat je zou doen. Ze kunnen ook andere beschikbaarheidsdata hebben dan alle anderen.

Nummer vier is het vierde antwoord op de vorige vraag, namelijk waarom tijd doorbrengen in een klaslokaal. De studenten en de faculteit die graag lesgeven, zullen er altijd zijn, dus er zal geen gebrek zijn aan onderwerpen om te onderzoeken, mocht dat nodig zijn. Ook is de kans groter dat de studenten naar een nieuwe leerplek komen dan alleen naar een klaslokaal. Hoewel dit waar is, kunnen de studenten ook veel tijd in een klaslokaal doorbrengen en mogen ze bevelen blaffen naar het personeel. We moeten ervoor zorgen dat, voor het grootste deel, onze kinderen niet in gevaar worden gebracht terwijl ze leren via onze programma's.

Het vijfde antwoord op de vraag wat je wilt dat de leerlingen leren als ze bij jou op school komen. In de klas hebben studenten de mogelijkheid om veel instructie te krijgen die ze niet alleen door deelname kunnen krijgen. Ze kunnen luisteren naar anderen die leren door gewoon te luisteren naar wat de leraar of een gast in de klas zegt. De kinderen krijgen dan de kans om mee te doen. Ze moeten praten en luisteren naar anderen om te leren. Iedereen wint.

Het idee dat een school en haar leerlingen een bron van motivatie en positieve bekrachtiging moeten zijn, is een vrij eenvoudig en grootschalig project. De sleutel is het vinden van een systeem van docenten en studenten die graag leren en onszelf onderwijzen over het belang van lesgeven voor motivatie. Maar doe uw huiswerk van tevoren en ontdek wat u uw studenten wilt laten leren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.