Hoe u uw auto op de juiste manier lakt?

0 Comments

Gratis stockfoto met auto, autowas, h2o

Uw auto laten verfraaien met de beste poetsmiddelen op de markt is een enorme verbetering ten opzichte van de oorspronkelijke staat, en toch reden genoeg om uw auto te behouden. Je hebt misschien nog steeds wat kleine onvolkomenheden, zoals een verdwaalde pony of kluiten in de verf, en deze kleine onvolkomenheden zijn eigenlijk best betaalbaar om te repareren. Met de glinsterende glans van een poetsmiddel van topkwaliteit is zelfs het basisschilderen een gemakkelijke taak en zal het geheel natuurlijk overkomen. Gladdere oppervlakken zijn gewoon een genot om mee om te gaan, en wanneer ze worden gecombineerd met een poetsmiddel, zijn de resultaten gewoonweg verbluffend.

De betere polish om te selecteren is er een waarvan de 'vat'-technologie heeft bewezen een topglans te geven en die dicht genoeg is om een ​​uitstekende afdichting te bieden terwijl er wordt gezocht naar een ultragladde afwerking.

De volgende vraag die moet worden beantwoord, is welk type katalysator zal worden gebruikt? Over het algemeen wordt een product op oplosmiddelbasis gebruikt (AvoidProducts with Ammonia).

4. Hoe moet de verf worden voorbereidVoor het schilderen moet het oppervlak schoon zijn en vrij van vet, onzuiverheden en was. De verf moet ook worden voorbereid volgens de door de fabrikant aanbevolen procedures. De glans moet relatief glad zijn om het vermogen van de verf om goed aan het oppervlak te hechten bij de tweede stap van de primer niet te belemmeren.

5. Reiniging van het oppervlak Het is belangrijk om het verfoppervlak schoon te houden om eventuele verontreinigingen te verwijderen voordat de verf wordt aangebracht. Het schone oppervlak zorgt er ook voor dat het product vrij kan glijden waar het moet zijn en niet vast komt te zitten waar het niet zou moeten zijn. Hoe schoner het oppervlak, hoe beter de verf zal lamineren.

6. Primeren van de verf Het is belangrijk om het verfoppervlak glad en zacht te houden, zodat het gemakkelijk te primen is. Zodra het oppervlak voldoende is opgedroogd, kunnen basisprimers worden gebruikt. Het is noodzakelijk om een ​​primer van maximaal 2 lagen te gebruiken. Een tweede laag is beter dan helemaal geen laag, zonder twijfel. Voor metallic kleuren moet een aparte primer van metallic lak worden gebruikt.  Auto laten polijsten

7. Verwijderen van bulk spuitbussen Sommige verfoppervlakken zijn vrij glad en de primer hoeft niet goed te hechten. De blikken spuitverf moeten worden schoongemaakt zodat ze veilig kunnen worden hergebruikt, maar alternatief 7 doet dit.

8. Reiniging van de kwasten en applicator Sommige verfoppervlakken zijn nogal glad en de primer moet worden ingewerkt met iets zachts dat zich vermengt met de verf. verzacht en reinig het verfoppervlak terwijl u bezig bent. Voor metallic kleuren kunnen restauratoren of poetsmiddelen worden gebruikt.

9.Aplakken en aanbrengen van de grondlaagHet is belangrijk om een ​​zachte badstofdoek te gebruiken om de grondlaag aan te brengen. Breng ook een tweede laag aan nadat deze is uitgehard. De optionele stap van het tinten van de ruiten moet worden uitgevoerd volgens de aanwijzingen van de fabrikant. De laatste stap is om de ramen te beschermen en te laten glanzen.

10.DetailingHet is essentieel om de lak schoon te houden en er mag alleen cosmetisch stof op komen. Als de lak is schoongemaakt en gepolijst, en als de glans gewenst is, kan er een wax of polish worden aangebracht. De staat van het lakwerk moet overal behouden blijven. De was moet idealiter vóór de grondlaag worden aangebracht om te voorkomen dat deze gaat oxideren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.