Hoe kom ik af van een sealer?

0 Comments

Car detailing Zoetermeer

Het eerste deel van detailing is paardenbescherming. Het heeft te maken met de Professional Detailing Companiesyou vindt op het net vandaag. Professionele Detailers gebruiken formules, gereedschappen en producten waarvan bewezen is dat ze leder, rubber, vinyl en zelfs plastic hechten, polijsten en beschermen. Paardenbescherming is een inkapseling van goede autozorg. Het geeft je een ‘verzorgde’ look aan je auto.

Tips voor waterloos auto onderhoud Dus, nu je weet wat detailen is, waarom zou je het niet doen! Natuurlijk kom je nooit in een warme carwash zonder detailing. Waarom niet? Ze doen het werk voor je. Maar als je toch gaat detailen, zijn hier wat tips om je op weg te helpen en er later de vruchten van te plukken. Begin met de buitenkant. Kies een goed verlichte, goed geventileerde ruimte. (Dankzij de UV-stralen waar we nu allemaal in leven) Haal je wax/sealer tevoorschijn en begin met het waxen van de auto. Ik hou ervan om mijn wax in een hoek van de auto neer te zetten terwijl ik voor het waxen zorg. Twee producten waar iedereen problemen mee heeft zijn waxen. Het maakt niet uit hoe goed van een glans ze laten je met een zwarte auto mat. verkopen u een handdoek en houd het bedekt totdat u de wax op. (sesvenient.) Als je een lancering chroom, het is nog makkelijker. Je hoeft alleen maar een microvezel handdoek te nemen en het wat schonere wax te geven. Daarna kun je de microvezel handdoek gebruiken en over de hele auto gaan, van motorkap tot staart. De cleaner wax die je gebruikt hebt, ramen wax, etc, etc. Voornamelijk je wilt concentreren op de uiterlijke aspecten van uw auto.

Vergeet uw interieur details niet op dit punt. Er zijn niet zoveel details om te onthouden, maar u moet weten dat lichten uit, luidsprekers, airco, radio, metercluster, spiegels, stoelen, ramen, stuurwiel, stuurkolom, stuurwielhoes, ramen. Dit zijn er maar een paar en slechts een paar. Je hebt echt niet veel meer nodig dan dat. Het laatste wat ik doe is mijn versleten stoelen op het allerlaatste moment bijwerken. Je wilt ze niet schoonmaken als je haast hebt, dus als je naar de winkel gaat, doe het dan als je er bent. Nadat iedereen klaar is, geef ik mijn aandacht aan de binnenkant. Want onthoud, ze werken harder en hebben een manier om uit je systeem te ontsnappen als het niet goed is. Dus, nadat ik mijn behandeling heb gedaan, geef ik mijn volledige aandacht aan het dashboard. Er zijn een aantal echt eenvoudige manieren om een verknoeide elektronische of elektrische eenheid te repareren. Als u een reparatiewerkplaats kent, laat hen u een nota vóór uw behandeling schieten voor het geval u toekomstig werk nodig hebt dat wordt gedaan.

Als je interieur klaar is, is het tijd voor de buitenkant. Zie het onder ogen; maak het gewoon schoon. Als u een lek had, of een ander probleem op te lossen, is het beter om het nu op te lossen in plaats van onze kostbare verf te sparen. Nu is de tijd om uw auto voor te bereiden voor het schilderen. Ik doe mijn voorbereidend werk graag thuis met een stoomapparaat op middelhoog vuur. Zodra de stoomoven opwarmt, begint de verf gemakkelijker weg te komen. Dit is een snelle oplossing en bespaart je een hoop tijd. Gebruik een microvezeldoek om de nieuwe verf af te vegen voordat je hem klaarmaakt om te verven. Ik geloof niet dat de miljoen dollar prep banen prullenbak kosten. Dit kost je ongeveer $25 dollar. Tenminste kunt u een waterloze autowas en wax in een snuifje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.