Hoe bereid je je voor op een theorie-examen?

0 Comments

toets

Nadat je je rijbewijs hebt gehaald, kun je je altijd voorbereiden op een theorie-examen. Een theorie examen omvat de theoretische vaardigheden en ook de praktische vaardigheden. Tonyrome is de enige website die geactualiseerde database van Nederland Rij Theorie Test heeft. Je kunt je theorie examen opnieuw doen door aan bepaalde criteria te voldoen.

Als je even je kansen wilt bekijken:

– Als u een ouder bent van een leerling-bestuurder, kijk dan eens naar de poll wanneer uw kind op het punt staat het examen af te leggen om te weten te komen welke strategie├źn u moet toepassen om hem/haar te helpen.

– U kunt collega’s of vrienden vragen of iemand die het examen al heeft afgelegd. Zij zullen je idee├źn en tips geven over wat je moet doen.

– U kunt een chauffeur raadplegen die het examen heeft afgelegd. Hij zal u aanwijzingen geven over wat er van het examen wordt verwacht.

– Uw voertuig moet in goede staat zijn. Het moet in goede staat zijn voor een voertuig waarmee u een test gaat doen.

– Je moet minstens twee keer per week oefenen (Rijles Tilburg).

– Je moet oefenen op verschillende soorten wegen.

– U moet oefenen met het rijden op dezelfde route, op verschillende wegen en in verschillende soorten verkeer.

– Vraag anderen over de test. Vraag advies aan iemand die het examen al heeft afgelegd.

Denk eraan:

– De meeste van uw vrienden of familieleden zullen niet in staat zijn om u iets te leren. Alleen professionele rijinstructeurs of rijscholen kunnen je advies geven.

– U moet advies krijgen van de mensen met wie u leert. Zij zullen u vertellen wat u moet weten en wat u moet doen.

– Uw vrienden of familieleden kennen misschien niet alle verkeersregels.

– U moet rekening houden met alle situaties die u op de weg kunt tegenkomen. Bijvoorbeeld, rijden op een fractie van een seconde vertraging, een lastige manoeuvre enz.

– Uw instructeur zal niet alle fouten van het examen bekendmaken voordat u aan het examen hebt deelgenomen.

Daarom, zelfs als je denkt dat je er klaar voor bent, is het verstandig om meer lessen te nemen totdat je slaagt voor de test. In feite is dit precies wat ik heb gedaan, en nu aan het doen ben. Dat heb ik geleerd van mijn eerste en tweede les in Leipzig. Mijn eerste les was erg moeilijk, maar ik slaagde uiteindelijk. De tweede les was makkelijker en ik slaagde meteen.

Niets aan het toeval overlatend, zorgde ik ervoor dat ik alles wist over de auto waarin ik zou gaan rijden. Ik controleerde het model, het merk, het verzekeringsrecht, de accessoires, en alle nummers van de onderdelen. Ik controleerde hoe het presteerde op een evaluatie, en zorgde ervoor dat ik comfortabel was met de auto. Ik was er zeker van dat de auto net zo goed zou zijn als de anderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.