De Taxi Meter

0 Comments

Taxi Schiphol

De taxi bestaat uit twee delen: een instrument met ritmische beweging, en een schaalverdeling in regelmatige belettering. De intervallen tussen de impulsen en de door de taxi afgelegde afstand zijn Copyright united States Federal Government.Taximeter 2018-07 Taxi service in Frankrijk Voor taxidiensten in Frankrijk gelden dezelfde regels als in de Verenigde Staten, waaronder een gedetailleerde handleiding, die persoonlijk moet worden verkregen, en studenten moeten altijd vergezeld zijn van hun ouders of instructeurs. Een geldig paspoort is noodzakelijk voor een student om een taxi te besturen in Frankrijk. Bij aankomst op de bestemming moet deĀ  leerling de heffing betalen (30,-60% van de ritprijs), indien minder dan 30ems, dan moet de jongere (15-20 jaar) het laagste van de twee betalen, en indien meer dan 20 jaar, dan moet de ouder of instructeur het volledige bedrag betalen. De andere belangrijke voorwaarde is dat taxi’s moeten worden aangesproken met de juiste namen.

Het blauwe klittenbandtype wordt het meest gebruikt. Het is gemakkelijk te herkennen, omdat het op een fietshelm lijkt. De meters bestaan uit twee delen: de stand en een gebiedssensor, die beide stevig aan de carrosserie van de taxi zijn bevestigd, met de mogelijkheid om gemakkelijk van stand te veranderen met het ontgrendelingsmechanisme, in het geval van een taxi zonder airco. De taxi’s kunnen tot een vooraf bepaalde bestemming worden gereden, of zij kunnen zelf, als taxi’s, zonder modifiers kiezen, of zij kunnen tot hun bestemming worden gereden, op een continue wijze, zonder te stoppen aan hoofdwegen of haltes. Zij mogen stoppen bij het naderen van verkeerslichten, het oversteken van kruispunten, of bij het naderen van voetgangersoversteekplaatsen. Zij mogen onbeperkt halt houden tussen verkeerslichten en mogen dit doen zonder passagiers te lossen. Taxi’s mogen een vaste route volgen, binnen een bepaald tijdsbestek, zolang zij een wegwijzer hebben die hen in een vast patroon van bewegingen leidt; zij zijn volledig onbeperkt in hun bewegingsvrijheid. Wanneer zij stilstaan, mogen de taxi’s met hun gemarkeerde routes op straatniveau of op elke trede van een trottoir worden geparkeerd, wanneer dat veilig is. De chauffeurs observeren nooit rechtstreeks het verkeer, tenzij hen dat gevraagd wordt. Zij storen zelden de knoppen van anderen voor een dergelijk signaal, en zijn daarom klaar voor elke noodsituatie; en zij bemannen zich gemakkelijk wanneer een bepaalde passagier in ernstige aandacht wordt gebracht. De chauffeurs houden zich nauwgezet aan de precieze verkeersregels, houden rekening met het wisselende verkeer, en kennen hun weg door goede raadgevingen. De concentratie van de chauffeurs is in de meeste gevallen gericht op het overal heen gaan, in elke situatie, naar elke bestemming.

De leerlingen die in taxi’s bemannen worden uitgekozen en gespecialiseerd door professionele bedrijven, die hen selecteren op een groot aantal zeer belangrijke voorwaarden: de nodige veelzijdigheid, begrip van methoden, standaardisatie van gedrag, gelijkenis met andere bemanningsleden, standaardisatie van taken, en motivatie. Zij bemannen gedurende de gehele reis, en als zij om welke reden dan ook ongebruikelijke of afwijkende regels hebben, kunnen zij flexibel genoeg zijn om hun reis voort te zetten zonder anderen te storen. Anderen gaan dieper op de materie in wanneer het moeilijk wordt, en zij repareren van tevoren wanneer zij kunnen. Aangezien zo vele voertuigen buitenlandse goederen zijn, is de verkoper dikwijls in een positie om verkopers van regels aan passagiers te adviseren, aangezien gemeenschappelijke partijen gelijkaardig zijn.

Het maakt niet uit welke kleur het tapijt in de taxi heeft, van de chauffeur wordt verwacht dat hij er op een hoffelijke en compromitterende manier voor zorgt, aangezien de uitstoot van de taxi minder gevaarlijk is, omdat dit het aantal waarschijnlijke slachtoffers zal minimaliseren, en het heleavia-systeem zal helpen. De leerling moet verantwoordelijkheidszin ontwikkelen, en het risico met anderen delen. In de gehele reis, worden de passagiers verwacht, eens een GENTLEman etiquette, en tegenwoordigheid van geest. taglines; ‘Uw hoge rit notch uw gekozen taxi service crew’ voetgangersveiligheid ongevallen en hoe ze te voorkomen Pas op waar je met de auto naartoe gaat. bulletin boarders en onderhoud gas, brandstof en verzekering auto veiligheid, parkeren rijden onder invloed van drugs en alcohol, en het gebruik van mobiele telefoons, sms’en en rijden onder invloed vermijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.